L’Alcúdia de Crespins aposta pel comerç local

L´Alcúdia de Crespins aposta pel comerç local, pròxim i pel tracte personalitzat. La Campanya de Nadal comença aquest divendres dia 6 de desembre i continua fins al 3 de gener. A través de l’àrea de Promoció econòmica i Comerç, s’ha organitzat una nova edició destinada a fomentar l’activitat en el teixit comercial del municipi amb motiu de l’arribada de les festes nadalenques.

El Regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Pedro Garcia León, vol emfatitzar que, per mitjà d’aquesta campanya, es vol animar a les veïnes i veïns de la localitat a consumir en els establiments locals. “D’aquesta forma es dinamitza l’activitat dels negocis del nostre poble i també s’impulsa la creació d’ocupació”. Així comi s’espera la participació d’uns huitanta negocis de tot el municipi, remarca que aquest any s´han adherit els bars, restaurants i tendes de subministraments

La finalitat principal d’aquest projecte és donar suport als comerços locals durant els mesos de major consum i reactivar l’activitat comerical local, motivant a les persones consumidores de l´Alcúdia de Crespins a realitzar les seues compres nadalenques en el seu municipi i, d’aquesta manera, poder participar en diferents sortejos.

Primerament, el dia 27 de desembre, es realitzarà un sorteig a cada establiment d´una cistella i en segon lloc, amb els participants de tots els comerços, se sortejarà un viatge de cap de setmana i dos xecs regal (per consumir en el municipi) a l´ajuntament el dia 3 de gener. Amb cada compra, en els establiments participants entregaran als clients un tiquet, que hauran d’emplenar amb les seues dades i depositar-lo en les urnes que s’habilitaran per a tal efecte.

A més a més, per a concloure la campanya 2019-2020, com a novetat aquest any s´ha organitzat el “I concurs de decoració nadalenca del comerç local” amb l´objecte de promoure la creativitat dels comerciants a l´hora de presentar els seus establiments, de manera que siguen més atractius i es cree un ambient festiu. Aquest concurs se celebrarà des del 6 de desembre fins al dia 3 de gener, dia que es lliurarà el premi.
Per últim, destacar el caràcter solidari del comerç alcudià, totes i tots els que ho desitgen podran participar aportant un joguet nou o en bon ús als establiments participants i després des de l’ajuntament ho farem arribar l’Associació ASPANION ¡ (Asociación de padres con niños con càncer) de València i l’Associació Compartim (Banc d’aliments a l’Alcúdia de Crespins ).

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis + diecinueve =