L’Alcúdia de Crespins adquereix l’immoble de l’antiga oficina de Caixa Ontinyent

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ja ha adquirit l’antiga oficina de Caixa Ontinyent, ubicada al carrer Sant Francesc, 5, amb l’objectiu de traslladar tot l’equip base de Serveis Socials a aquestes noves instal·lacions, i així comptar amb un espai on atendre a tots els usuaris en una única estança. La compra s’ha formalitzat aquesta setmana amb la directora local de Caixa Ontinyent, Sonsoles Tortosa i ha suposat una inversió per part de l’Ajuntament de 70.000 euros.

Una vegada condicionat, tot l’equip base de Serveis Socials, tres treballadores Socials, un administratiu, una educadora Social, un jurista i un agent d’Igualtat, es traslladaran a aquesta nova ubicació.

L’alcalde, Pepe Garrigós, ha explicat que aquesta nova inversió «se suma a la que ja està realitzant l’Ajuntament amb la voluntat d’enfortirels Serveis Socials del municipi amb més  pressupost i personal».

L’Alcúdia de Crespins, subvencionada per la Generalitat, destina 91.895 euros a Serveis Socials. D’aquests, 74.888 euros corresponen a la contractació de dos treballadores socials a temps complet i una al 75% de la jornada; 10.199 euros per a la contractació d’una administrativa al 50% de la jornada i 6.808 al 25% del temps per a un jurista.

A aquesta partida se sumen 6.000 euros per a l’Agent d’Igualtat que juntament amb els 24.000 subvencionats també per l’ent autonòmic per a la tècnica del SEAFIS fan una inversió total de 121.895 euros.

En aquest sentit, la regidora de Serveis Socials, Imma Penadés ha assenyalat que és un compromís del govern «apostar per uns Serveis Socials amb més especialistes per atendre a totes les famílies i persones que ho necessiten». Per això, apunta que aquesta adquisició: «era una necessitat, ja que degut a l’augment de personal, les actuals dependències eren insuficients. Ara podrem oferir els serveis en unes millors condicions».

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 − diez =