L’alcalde de Xàtiva valora “molt positivament” el treball realitzat a Fitur

L’alcalde ha agraït el treball dels tècnics municipals i la col·laboració del president de la Federació Hotelera de la Comunitat Valenciana, el xativí Luis Martí, “qui ens ha obert moltes portes”, segons comenta Cerdà. L’alcalde ha donat compte de la sèrie de contactes establerts en el marc de Fitur. A banda de les visites d’autoritats a l’estand de Xàtiva, encapçalades pel president Puig, la vicepresidenta Oltra i el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, Cerdà ha comentat la concessió a Xàtiva d’una distinció pel seu compromís amb la qualitat turística, lliurat per Matilde Asián, secretària d’Estat de Turisme, diploma que enguany només han obtés 3 ciutats en la Comunitat Valenciana.

L’alcalde ha valorat com a “molt profitosa la nostra participació a Fitur. No hem fet altra cosa que treballar. La tasca de promoció dels valors turístics de Xàtiva ha estat intensa, però és molt important dur-la a terme perquè és un dels grans reptes de futur per a l’economia local i per a la creació de llocs de treball. A Fitur hem anat a treballar i no a passejar-nos” ha conclòs Cerdà.

També ha fet especial menció a la presentació del cartell del XX Festival Internacional Nits al Castell, “primera vegada que es presenta en Fitur en vint anys, la qual cosa entenem necessària per ser un element important de promoció turística de la ciutat”, segons l’alcalde. Així mateix, Cerdà ha recordat la presentació de la Ruta dels Borja, del vídeo promocional realitzat per Tacto Films i Edu Francés, que ha rebut 4.059 visualitzacions en una setmana o el show cooking on els responsables d’El Poblet ensenyaren al públic com cuinar una monjàvena.

En quant a les entrevistes amb professionals del sector, l’alcalde ha citat contactes amb empresaris hotelers de Gandia per tal que s’organitzen visites a la nostra ciutat des de la capital de la Safor, així com amb empreses especialitzades en gestió d’establiments hotelers i recerca d’inversors, com ara Planet Hotels, i amb Calipso Tours, una de les navieres que organitza creuers amb parada a València. La delegació de Xàtiva també va mantenir reunions de treball amb representants de webs de viatges (Minube, Tripadvisor, Viajar con niños o Rumbo), agències especialitzades en marketing turístic (Promotourist, RV Edipress o Guia Temps, de turisme d’interior) o touroperadors i plataformes dedicades al transport de turistes (Viajes Globus, Movelia).

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × cuatro =