L’Alcalde i el director de l’IVAJ visiten el camp de voluntariat «La Costa del Castell»

Aquesta edició compta amb 25 participants d’entre 15 i 17 anys, procedents de distints punts del país

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i el director de l’IVAJ Jesús Martí han visitat aquest matí el camp de voluntariat mediambiental «La Costa del Castell», que s’està celebrant a la capital de la Costera entre el 4 i el 17 de juliol.

Aquest camp de voluntariat compta en aquesta edició amb 25 participants i està destinat a joves d’entre 15 i 17 anys amb l’objectiu d’adequar i condicionar la Costa del Castell de Xàtiva atenent la importància de conservació del patrimoni històric i natural del municipi, generant al mateix temps un impacte formatiu i educatiu a través de la conscienciació, reconstrucció i sensibilització mediambiental.

En aquesta fase s’està treballant en el tram entre la Nevera i la Cova de les Gotetes, per tal d’adequar i facilitar el pas als vianants pel camí que uneix Sant Feliu amb la Cova dels Lleons.

Els i les joves que participen d’aquest camp de voluntariat procedeixen de tots els racons del país, com ara Palència, Navarra, Alacant, Cantàbria, Andalusia, Aragó, Catalunya o Madrid entre altres. Els treballs es realitzen durant les jornades matinals i les vesprades estan dedicades a l’esplai i l’oci, amb la realització de diferents activitats a la localitat i amb excursions a altres punts d’interés.

No hay comentarios

Dejar respuesta