L’Alcalde d’Ontinyent es reuneix d’urgència amb els coordinadors d’àrea per aplicar el tancament perimetral

Jorge Rodríguez trasllada als portaveus municipals la situació de la pandémia a la ciutat i algunes de les mesures que van a prendre’s des de l’àmbit municipal

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, s’ha reunit este migdia d’urgència amb els regidors coordinadors d’àrea per tal de preparar el tancament perimetral de la ciutat i la resta de mesures anunciades pel president de la Generalitat, Ximo Puig, i que havien estat avançades prèviament a l’alcalde per la conseller Anna Barceló en una comunicació telefònica. Tant el tancament perimetral de la ciutat com les mesures especials del Consell, que entre d’altres inclouen el tancament de l’hostaleria i la prohibició d’eixir de la ciutat excepte motius laborals, educatius i d’atenció a persones malaltes o depenents, estaran vigor des del 7 de gener fins el dia 21 de gener.

Tot i que s’està a l’espera de conéixer exactament el contingunt del Decret del President de la Generalitat, que està previst que es conega esta vesprada, l’Alcalde i els coordinadors de l’àrea han estat analitzant les mesures de resposta a l’increment dels casos de la Covid-19 a la Comunitat Valenciana que inclouen el tancament perimetral d’un total de 26 municipis entre els quals es troba Ontinyent. Segons les últimes dades publicades per la Generalitat, a 4 de gener la incidència de la Covid-19 a la ciutat d’Ontinyent és 763’8 per 100.000 habitants, una xifra sensiblement inferior a la registrada per localitats veïnes que també han estat confinades. Tot i això, les dades reflecteixen un increment respecte de les últimes xifres anunciades que situaven l’incidència en 454,46 per 100.000 habitants.

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, s’ha posat en contacte amb els portaveus municipals per donar-los a conéixer la situació de la pandémia i algunes de les mesures que des de l’àmbit local es van a prendre, tot i que la concreció de les mateixes no es coneixerà fins que no es publique el Decret del President al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 × 3 =