L’alcalde de Xàtiva visita les pedanies per comprovar els efectes de la DANA

Els únics incidents s’han produït a les pedanies com a conseqüència de la crescuda del Cànyoles, però no s’ha de lamentar cap dany personal

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i el regidor de Pedanies Ricardo Martínez han visitat aquest matí les zones del terme municipal de Xàtiva per tal de comprovar de primera mà el seu estat després de la jornada d’ahir i l’alerta roja que encara es mantindrà durant tota la jornada de hui divendres per motiu de la DANA (Depressió Aïllada en Nivells Alts) que travessa la Comunitat Valenciana.

roger-visita-pedaniesEls únics incidents que s’han produït a Xàtiva han estat com a conseqüència de la crescuda del riu Cànyoles que es va produir ahir per les fortes pluges arreplegades en la comarca de la Costera, especialment a les localitats de Moixent i la Font de la Figuera. El temporal va arrancar alguns arbres d’arrel i també va omplir de canyes i brutícia els marges del riu, però no s’ha hagut de lamentar cap dany personal.

roger-Visita-efectes-DANA-1«Este matí hem estat en Annahuir, en Sorió i en Torre de Lloris, i després de parlar amb els veïns i les veïnes, bàsicament el que cal destacar és la normalitat que hi ha», ha explicat l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, qui ha afegit que «a la nostra ciutat no s’han produït incidents com els que desgraciadament han succeït a localitats properes com Ontinyent o Moixent».

roger-visita-pedanies3Cerdà també ha informat de que tots els passos i camins que transiten pel mig del riu Cànyoles es troben tallats i romandran inoperatius durant pràcticament tot el cap de setmana, al temps que ha recordat que la ciutat es troba encara en el dia de hui en alerta roja: «Cal mantenir la precaució mentre dure l’avís, evitant en la mesura de les possibilitats transitar pel terme municipal amb el cotxe i extremar les mesures de seguretat fins que dure aquesta alerta».

La Policia Local de Xàtiva ha activat en el dia de hui cinc patrulles i disposa de tres vehicles tot terreny per tal de respondre als possibles avisos d’emergència. Es recorda que davant qualsevol incident, cal telefonar al 112.


En Castellá;

El alcalde de Xàtiva visita las Pedanías para comprobar los efectos de la DANA

roger-visita-pedanies4Los únicos incidentes se han producido en las pedanías como consecuencia de la crecida del Cáñoles, pero no se ha de lamentar ningún daño personal

El alcalde de Xàtiva Roger Cerdà y el regidor de Pedanías Ricardo Martínez han visitado esta mañana las zonas del término municipal de Xàtiva para comprobar de primera mano su estado después de la jornada de ayer y la alerta roja que todavía se mantendrá durante toda la jornada de hoy viernes por motivo de la DANA (Depresión Aislada en Niveles Altos) que atraviesa la Comunidad Valenciana.


Los únicos incidentes que se han producido en Xàtiva han sido como consecuencia de la crecida del río Cañoles que se produjo ayer por las fuertes lluvias recogidas en la comarca de la Costera, especialmente en las localidades de Moixent y la Font de la Figuera. El temporal arrancó algunos árboles de raíz y también llenó de cañas y suciedad los márgenes del río, pero no se ha tenido que lamentar ningún daño personal.


«Esta mañana hemos estado en Annahuir, en Sorió y en Torre de Lloris, y después de hablar con los vecinos y las vecinas, básicamente lo que hay que destacar es la normalidad que hay», ha explicado el alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, quien ha añadido que «en nuestra ciudad no se han producido incidentes como los que desgraciadamente han sucedido en localidades próximas como Ontinyent o Moixent».

cami-de-la-granjaCerdà también ha informado de que todos los pasos y caminos que transitan por el medio del río Cáñoles se encuentran cortados y permanecerán inoperativos durante prácticamente todo el fin de semana, al tiempo que ha recordado que la ciudad se encuentra todavía en el día de hoy en alerta roja: «Hay que mantener la precaución mientras duro el aviso, evitando en la medida de las posibilidades transitar por el término municipal con el coche y extremar las medidas de seguridad hasta que duro esta alerta».


La Policía Local de Xàtiva ha activado en el día de hoy cinco patrullas y dispone de tres vehículos todoterreno para responder a los posibles avisos de emergencia. Se recuerda que ante cualquier incidente, hay que llamar al 112.

No hay comentarios

Dejar respuesta