L’alcalde de Xàtiva lamenta que el nom de la ciutat estiga embolicat de nou en un cas de corrupció

Agents de la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil es presentaren ahir a l’Ajuntament de Xàtiva per investigar un nou possible cas de corrupció de l’época d’Alfonso Rus. Es tractaria dels pressumptes acords amb les empreses per adjudicar contractes a canvi de comissions econòmiques que haurien servit per a finançar al Partit Popular, tal i com assegurava l’actual alcalde Roger Cerdà.

diaridigital.es-roger-nachoEls funcionaris es presentaren cap a les 11 del matí per sol·licitar una relació d’expedients i adjudicacions vinculades a diferents empreses que van treballar activament per al consistori durant l’etapa de Rus com a alcalde.

Segons Cerdà «els agents es presentaren amb un mandat judicial per sol·licitar tota la informació relativa a determinats expedients, obres i empreses que han sigut contratistes de l’Ajuntament des de 2004 fins 2014. Jo, com tots els membres de l’equip de govern, ens hem posat a la seua disposició per qualsevol ajuda que necessiten».

L’alcalde de Xàtiva va realizar aquestes declaracions en la vesprada d’ahir davant nombrosos mitjans de comunicación, inclús de cobertura nacional, i va aprofitar per a recordar els 25 milions d’euros en sobrecostos que denunciaren quan estaven en l’oposició.

diaridigital.es-documentos-Ayto-xàtivaFinalment, el primer edil va lamentar que el nom de la ciutat de Xàtiva s’haja tornat a vore embolicat en un episodi de corrupció. «Però també és cert que les coses s’han d’aclarir i investigar per part dels jutjats. I la ciutat ha de seguir treballant per tirar endavant i recuperar el seu orgull».

Cerdà, el primer tinent d’alcalde Miquel Lorente i la segona tinent d’alcalde Cristina Suñer atendran les preguntes dels mitjans de comunicació en relació a l’entrada dels agents de la UCO a l’Ajuntament al voltant de les 13:30h.

No hay comentarios

Dejar respuesta