L’Ajuntament de Xàtiva es reuneix amb l’associació «Land of Hope»

L’ONG, amb seu a Xàtiva, va presentar els seus projectes i programes de cooperació internacional.

El passat dimarts va tindre lloc a l’Ajuntament de Xàtiva una reunió amb l’associació sense ànim de lucre «Land of Hope» (o Tierra de Esperanza). En la mateixa van estar presents l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i la Directora General de Cooperació i regidora de Benestar Social, Xelo Angulo, junt amb representants de l’ONG amb el seu president Diego Moya al capdavant.

La reunió va servir com a primera presa de contacte entre l’Ajuntament i l’entitat xativina amb vocació internacional, que va aprofitar per a presentar els seus projectes i programes de cooperació i sensibilització a la població valenciana.

«Hem aprovat recentment un programa de voluntariat i és molt positiu que aquesta nova associació amb seu a Xàtiva vullga participar, ja que és important per a ajudar a menors o a famílies amb vulnerabilitat», ha expressat la regidora Xelo Angulo.
Per la seua part, Diego Moya ha manifestat que «hem vingut per a quedar-nos i tenim vocació de col·laborar amb totes les organitzacions locals, potenciant així el voluntariat a nivell local».

Land of Hope s’ha incorporat, de fet, al Consell d’Acció Social de Xàtiva, que va ser aprovat en el darrer plenari municipal, pel que formarà part de l’entramant social de Xàtiva.


En Castellà:

El Ayuntamiento de Xàtiva se reúne con la asociación «Land of Hope»

Reunio-Land-of-Hope-1La ONG, con sede en Xàtiva, presentó sus proyectos y programas de cooperación internacional.

El pasado martes tuvo lugar en el Ayuntamiento de Xàtiva una reunión con la asociación sin ánimo de lucro «Land of Hope» (o Tierra de Esperanza). En la misma estuvieron presentes el alcalde de Xàtiva Roger Cerdà y la Directora General de Cooperación y concejala de Bienestar Social, Xelo Angulo, junto con representantes de la ONG con su presidente Diego Moya al frente.
La reunión sirvió como primera toma de contacto entre el Ayuntamiento y la entidad setabense con vocación internacional, que aprovechó para presentar sus proyectos y programas de cooperación y sensibilización a la población valenciana.
«Hemos aprobado recientemente un programa de voluntariado y es muy positivo que esta nueva asociación con sede en Xàtiva quiera participar, puesto que es importante para ayudar a menores o a familias con vulnerabilidad», ha expresado la concejala Xelo Angulo.
Por su parte, Diego Moya ha manifestado que «hemos venido para quedarnos y tenemos vocación de colaborar con todas las organizaciones locales, potenciando así el voluntariado a nivel local».
Land of Hope se ha incorporado, de hecho, al Consell d’Acció Social de Xàtiva, que fue aprobado en el último pleno municipal, por el que formará parte del entramado social de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta