L’Ajuntament de Xàtiva repara el paviment del camí d’accés a l’ermita de Sant Josep

La millora suposa una inversió de 15.000 euros i estarà llesta en dos mesos

L’Ajuntament de Xàtiva ha iniciat les obres de millora del camí d’accés a la part posterior de l’ermita de Sant Josep.

El projecte pretén reparar les deficiències que presenta el camí pavimentat que dona accés a l’ermita de Sant Josep des de la Rinconada Collar de la Paloma, el qual presenta un estat degradat amb irregularitats en el ferm, desnivells i pèrdues de material.

L’actuació comporta una renovació integral del paviment en el tram més deteriorat del camí, d’uns 205 metres quadrats, acabant així amb les repetides millores puntuals de parts degradades i reproduint el mateix tipus de paviment existent mantenint així les dimensions, pendents i escalonament del camí.

Per a l’execució del nou paviment, s’ha començat amb la retirada del material existent, recuperant els cudols per a la seua reutilització. Posteriorment s’ha produït l’anivellació del terreny amb els primers escalons i vores de camí, per a passar després a col·locar el nou material de forma manual.

«Per a aquesta obra hem utilitzat recursos de la Diputació de València, a través del Pla SOM 2018-2019, i atès que és un punt emblemàtic de la nostra ciutat, esperem completar la renovació de tot l’accés al complet per a l’any 2020», ha explicat el regidor d’Obres Ignacio Reig.

Per a la realització d’aquestes millores, que tenen una durada aproximada de dos mesos, s’han invertit un total de 15.000 euros.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × uno =