L’Ajuntament de Xàtiva confirma la convocatòria de Joves Intèrprets per a 2018

La regidora de Música i Conservatori, Empar Penadés, ha anunciat que la XVIII edició del concurs de Joves Intèrprets tindrà lloc en 2018. La regidora ha eixit així al pas de les acusacions abocades pel Partit Popular. Segons Penadés “el Concurs de Jóvens Intèrprets se celebra cada 2 anys. Es va celebrar l’any passat i per tant s’hauria de celebrar el 2018”.

Com ha assenyalat la regidora des de l’equip de govern s’aposta per impulsar per noves iniciatives que enriquisquen la programació d’activitats d’una ciutat que vol ser referent cultural. Segons Penadés, “hem ampliat l’oferta amb el disseny d’una escola d’estiu que òbriga nous horitzons als joves músics de Xàtiva i les comarques centrals”.

El projecte que critica el PP, des del seu desconeixement i sense la més mínima sensibilitat cap a la cultura, apunten fonts municipals, és una escola on artistes i músics valencians com ara Xavi Sarrià (Obrint Pas); Feliu Ventura, Josep Nadal (la Gossa Sorda) o Marcos Úbeda (Zoo), entre d’altres, compartiran els seus coneixements amb els joves músics de la comarca per que facen un bot a altres estils com ara el rock, el jazz o la música tradicional.

“Respecte a les adjudicacions -ha dit Penadés- millor ni em pronuncie. Fa falta tindre molt poca vergonya per acusar l’actual govern d’això. La direcció artística corre a càrrec d’una empresa amb sobrada solvència en el món de la promoció i la difusió cultural i musical com per organitzar una iniciativa com la que volem i, per suposat, no els conec de res”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

13 − tres =