El passat dissabte 17 de febrer l’Ajuntament de la Llosa de Ranes va retre homenatge al pilotari Fede, que el passat diumenge dia 11 es proclamava vencedor del Campionat Autonòmic d’Escala i Corda en la categoria de veterans.

la-llosa-de-ranes-pilota2-diaridigital.esJosé Federico Marín Vila, conegut al món de la pilota simplement com a Fede, formava part de l’equip “Dauet Ribera C”, junt amb els seus companys Vicent Miquel i José Julio Cabanes. En la final disputada a Onda, van véncer per 60 a 45 a la parella de “Juanjo Tradicions Valldigna”, formada per Juanjo Sala i Marcos Brines.

L’homenatge va tindre lloc al Trinquet Municipal de la Llosa de Ranes, aprofitant la partida de la Lliga Bankia de Raspall que s’hi va jugar entre els equips del Genovés i Almiserà.
L’acte va estar presidit per l’alcalde de la Llosa de Ranes, Evarist Aznar, i amb Fede van van estar el seu company José Julio, els xiquets de l’Escola de Pilota i els jugadors que anaven a disputar la partida de la Lliga Bankia de Raspall: Sergio, Coeter i Nestor (El Genovés) i Montaner, Sanchis i Gabi (Almiserà).

L’any passat, Fede es va proclamar subcampió de l’Individual de Raspall en categoria de veterans en caure en una disputada final davant Julio del Genovés, company seu al club de pilota de la Llosa de Ranes.

No hay comentarios

Dejar respuesta