L’Ajuntament de la Font de la Figuera aprova el seu pressupost amb un increment en les partides socials

Amb l’objectiu ferm d’ajudar a la ciutadania de totes les edats, alhora que promoure la millora de la convivència, aquests comptes municipals es centren en un augment de les partides socials (serveis socials, cultura, festes, joventut i turisme), així com en la construcció del Centre de Dia (subvencionat íntegrament per la Diputació de València amb un total de 1.322.436 €).

Pel que fa al sector educatiu, la principal novetat serà la gratuïtat de l’Escoleta Infantil «Els Menuts» per al curs 2018-2019 per a les famílies empadronades a La Font de la Figuera. Amb això, el Govern Municipal segueix lluitant contra la despoblació alhora que millora les facilitats per als seus veïns. Pel que fa a la joventut, manté les partides d’ajudes al material i al transport escolar, a més de les beques formatives.

Com a novetat també aquest any, destinarà 10.000€ en ajudes al lloguer d’habitatges (pensant sobretot en la gent jove), igual que el xicotet comerç, predominantment artesanal a la població, que veurà creades 3 línies d’ajudes finalistes al suport del mateix, per a la implantació de nous comerços o professionals, innovació i modernització dels ja existents, amb una dotació de 12.000 €.

Després de l’èxit de participació en els pressupostos participatius en la seua primera edició, l’Ajuntament repeteix la proposta, aquesta vegada perquè els veïns decideixquen on destina el consistori fins a 100.000 € (augmentant la quantitat respecte a l’any anterior).
L’augment de les inversions en vials públics i renovació de la xarxa d’aigua potable també serà tota una realitat, així com la modernització del Polígon Industrial a través de les ajudes de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball. En matèria de Medi Ambient, s’augmentarà la partida destinada a la mateixa.

Finalment es crearà una partida d’11.000€ per a la defensa en judici donada «la litigiositat a la qual ens té sotmesos el PP perquè la ciutadania note el menys possible els seus intents constants de paralització”, segons expliquen fonts municipals.

No hay comentarios

Dejar respuesta