22 alumnes de 7 centres de Xàtiva han rebut aquest reconeixement pels seus resultats durant el passat curs

L’Ajuntament de Xàtiva ha rebut aquest migdia al Saló de Plenaris del Consistori als alumnes dels diferents centres de la ciutat amb millor expedient acadèmic del curs passat.

IMG_7944-w700-h467En total han estat 22 alumnes de primària, secundària i batxillerat els que han rebut aquest reconeixement, en un acte al que han assistit l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i la regidora d’Educació Amor Amorós.

Els guardonats pels seus estudis pertanyen a diferents centres xativins: CEIP Beat Jacint Castanyeda, CEIP Gozalbes Vera, CEIP Taquígraf Martí, La Immaculada, Mare de Déu de la Seu, Claret i IES Josep de Ribera.

IMG_7989-w700-h467«Hui és un dia molt especial per a nosaltres, ja que ens sentim orgullosos del vostre treball. Com a ajuntament hem de valorar l’esforç que suposa tindre un bon expedient acadèmic en les diferents fases de l’educació», els ha felicitat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà qui ha aprofitat per a animar-los a continuar amb la mateixa línia: «heu de ser un exemple per als vostres companys i companyes, perquè podeu ajudar amb els vostres coneixements a eixes persones a les que els costa un poc més».

La regidora d’Educació Amor Amorós, per la seua part, ha comentat que «sempre és un orgull obrir les portes d’aquesta institució als joves de la ciutat, i més en casos com aquest. Desitgem que la motxilla que porteu amb aquest expedient acadèmic vaja acompanyada d’eixos valors que de segur els vostres professors us han inculcat: companyerisme i respecte a l’altre».

L’acte d’entrega dels Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic ha conclòs amb l’entrega d’un detalls als alumnes premiats i amb una foto de família.

No hay comentarios

Dejar respuesta