L’Ajuntament de Xàtiva rep als Premis Extraordinaris de Primària

Un total de 15 alumnes de la ciutat aconsegueixen aquest reconeixement de la Generalitat pel curs 2018-2019

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i la primera tinent d’alcalde Xelo Angulo han rebut hui al saló de plens de l’Ajuntament de Xàtiva als i les diferents estudiants de la ciutat que han aconseguit el Premi Extraordinari de Primària durant el curs 2018-2019.

En total han estat quinze els i les alumnes que han aconseguit aquest reconeixement per part de la Generalitat Valenciana, d’un total de cinc centres. Per part del CEIP Beato Jacinto Castanyeda: Marina Alberola Camarasa, Jordi Gramage Gironés i Inés Pérez Montesinos; del Col·legi Claret: Pepe Guerrero Ferragud, Mireia Llopis Francés i Victor López Ballester; del col·legi La Immaculada: Paula Cano Aroca, Maika Sarrió García i Sofía Taich Vidal; pel que fa al col·legi Nostra Senyora de la Seu: María Martín Nogueroles, Javier Tormo Moll i Sofía Vizcaíno Benet; i finalment del CEP Gozalbes Vera: Nadia García Fernández, Carlos López Mas i Laura María Martínez Terol.

«Des de l’Ajuntament de Xàtiva estem plenament orgullosos de tindre a 15 xiquets de la nostra ciutat nomenats com a Premis Extraordinaris. Volem felicitar tant als xiquets i xiquetes com a les seues famílies, perquè quan algú és Premi Extraordinari és perquè a sa casa hi ha interès en que eixe xiquet o eixa xiqueta traga endavant els seus estudis», ha declarat en l’acte l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, qui a més ha instat als alumnes «a seguir mantenint el nivell d’estudis d’ara, treballant i estudiant per aprofitar totes les oportunitats i tenir un millor futur».

L’obtenció del premi extraordinari d’Educació Primària es fa constar en l’historial i en l’expedient acadèmic de l’alumne o l’alumna.


En Castellà:

El Ayuntamiento de Xàtiva recibe a los Premios Extraordinarios de Primaria

Un total de 15 alumnos y alumnas de la ciudad consiguen este reconocimiento de la Generalitat por el curso 2018-2019

El alcalde de Xàtiva Roger Cerdà y la primera teniente de alcalde Xelo Angulo han recibido hoy en el salón de plenos del Ayuntamiento de Xàtiva a los y las diferentes estudiantes de la ciudad que han conseguido el premio Extraordinario de Primaria durante el curso 2018-2019.


En total han sido quince los y las alumnas que han conseguido este reconocimiento por parte de la Generalitat Valenciana, de un total de cinco centros. Por parte del CEIP Beato Jacinto Castañeda: Marina Alberola Camarasa, Jordi Gramage Gironés e Inés Pérez Montesinos; del Colegio Claret: Pepe Guerrero Ferragud, Mireia Llopis Francés y Victor López Ballester; del colegio La Inmaculada: Paula Cano Aroca, Maika Sarrió García y Sofía Taich Vidal; en cuanto al colegio Nuestra Señora de la Seo: María Martín Nogueroles, Javier Tormo Moll i Sofía Vizcaíno Benet; y finalmente de la CEP Gozalbes Vera: Nadia García Fernández, Carlos López Mas y Laura María Martínez Terol.

«Desde el Ayuntamiento de Xàtiva estamos plenamente orgullosos de tener a 15 niños y niñas de nuestra ciudad nombrados como Premios Extraordinarios. Queremos felicitar tanto a los niños y niñas como sus familias, porque cuando alguien es Premio Extraordinario es porque en su casa hay interés en que ese niño o esa niña saque adelante sus estudios», ha declarado en el acto el alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, quien además ha instado a los alumnos «a seguir manteniendo el nivel de estudios de ahora, trabajando y estudiando para aprovechar todas las oportunidades y tener un mejor futuro».


La obtención del premio extraordinario de Educación Primaria se hace constar en el historial y en el expediente académico del alumno o la alumna.

No hay comentarios

Dejar respuesta