L’Ajuntament de Xàtiva reconeix amb un vídeo als guanyadors XIX Certamen de «Joves Intèrprets»

L’alcalde i la regidora de Conservatori presenten la peça i anuncien que també es farà difusió de cadascun dels quinze guardonats al concurs

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i la regidora de Conservatori Reme Sinisterra han donat a conèixer aquest matí el vídeo de presentació dels guanyadors de la XIX edició de Joves Intèrprets «Ciutat de Xàtiva», celebrada entre els mesos de febrer i març i en la que van participar prop de 90 joves músics i músiques d’arreu de tot el país.

El passat més d’abril estava previst al Gran Teatre de Xàtiva el concert de clausura d’aquest concurs, amb la participació dels guanyadors i d’algun convidat per part de l’organització, però aquest no es va poder celebrar com a conseqüència de la crisi sanitària i l’Estat d’Alarma.

Per tal de contrarestar aquesta cancel·lació, l’Ajuntament de Xàtiva ha preparat un vídeo de presentació, que s’ha fet públic aquest matí, en el que es donen a conèixer totes les i els joves guardonats, al que seguirà a partir de la propera setmana una sèrie de vídeos individuals que mostraran les dots dels joves intèrprets reconeguts en aquest certamen.

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà ha destacat que «aquest certamen sempre acabava amb un magnífic concert, que malauradament aquest any en perdrem, però tindrem l’ocasió d’escoltar a aquests magnífics intèrprets a través de vídeos que anem a publicar en les nostres xarxes».

Per la seua part, la regidora de Conservatori Reme Sinisterra ha donat l’enhorabona a totes i tots els guanyadors i les gràcies als patrocinadors d’aquest esdeveniment, i ha destacat «el caràcter nacional del certamen, ja que alguns dels guardonats provenen de llocs com ara Leganés, Albacete, Totana, Portugalete o Alcorcón, a més de Bocairent, Alacant i altres municipis de la nostra Comunitat».

El XIX Concurs de Joves Intèrprets ha premiat les especialitats de vent fusta, vent metall, corda fregada i piano, amb un total de quinze reconeixements i quedant finalment desert el Premi Lluís Milan.

Els premiats en vent fusta han estat Lucia Alegre (Oboè, modalitat C), Maria Victoria Muñoz (Oboè, modalitat B), Clara Arce (Saxofó, modalitat A) i un segon premi per a Javier Bermúdez (Saxofó, modalitat A). En vent metall els guanyadors són Alejandro Tolosa (Trombó, modalitat C), Eduard Gisbert (bombardí, modalitat B) i un segon premi en la modalitat C per a Agustín Punzano (trompeta). En corda fregada els guardonats són Jimena Rojas (Violí, modalitat C) i Juan Cuenca (Viola, modalitat B), a més d’atorgar dos segons premis en la modalitat B per a Carlos Nicolay (Viola) i Karmele Castillo (Violoncel). Per últim, els premis per a la modalitat de piano han sigut per a Eugenia Sáncez (modalitat C), Eric Libertun (modalitat B) i Maria dels Àngels Ayala (modalitat A), a més d’un segon premi en la modalitat B per a Noelia del Carmen Navas.

Les empreses patrocinadores d’aquesta edició han sigut Rotary Club, Divina Aurora, Pianos Clement, Recreativos Saetabis, Adexa y Clínica Dental Carralero; les quals han rebut un socarrat commemoratiu com a agraïment per la seua col·laboració.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × tres =