L’Ajuntament de Xàtiva realitza actuacions de manteniment en camins i accessos de Bixquert

S’ha procedit entre d’altres la reposició de senyals, la col·locació de proteccions i i la refeta dels pilons de la pujada a Bixquert

L’Ajuntament de Xàtiva ha procedit aquesta setmana a realitzar diferents actuacions de manteniment a diferents camins i accessos de Bixquert.

D’una banda s’ha procedit a realitzar un retall de canyars i esbarzers de gran extensió en camins com ara el del Pintor, Nolasco o el camí d’Alboi, a més de reposar una sèrie de senyals vials i d’indicació a diferents camins que no estan correctes. S’ha procedit a la recol·locació d’alguns espills, de guals de goma que estaven solts, refeta d’escorredors en el Pont Sec o col·locació de proteccions al camí de la Pedrera i Sant Antoni.

A més a més, durant aquesta setmana també s’ha procedit a la substitució de les bateries d’algunes faroles solars que estaven deteriorades, així com també a la col·locació de pilons de la Pujada de Bixquert, que estaven greument deteriorats.

«Al llarg d’aquesta setmana hem estat atenent diferents actuacions a la zona de Bixquert. Es tracta d’actuacions que realitzem contínuament davant la demanda del veïnat de la zona, que ens transmet les seues peticions i ens fa arribar les incidències», ha explicat el regidor de Serveis Públics Ricardo Martínez.

No hay comentarios

Dejar respuesta