L’Ajuntament de Xàtiva organitza un curs de col·lectius amb necessitats educatives especials

Tindrà lloc el proper 7 de juny de forma telemàtica i el preu és de 50 euros amb Carnet Jove i 60 euros per a adults

L’Ajuntament de Xàtiva organitza, a través de la regidoria de Joventut, un curs destinat als col·lectius amb necessitats educatives especials en línia, el qual es realitzarà el pròxim 7 de juny des de la Plataforma Abast Animació.

El curs està certificat per l’esmenada escola Abast Animació, i té un preu de 50 euros per a joves amb Carnet Jove i de 60 euros per als usuaris adults o joves sense carnet Jove. Cal recordar que en tenen preferència els joves d’entre 12 i 30 anys i que, en cas d’haver-hi suficients places lliures, podrà accedir gent adulta.

Aquest curs està dirigit a joves que desitgen desenvolupar una tasca voluntària o professional en aquest àmbit, i té la intenció de provocar la reflexió crítica sobre les mateixes capacitats i formació per a dur a terme una tasca responsable i de qualitat; mentre que d’altra banda pretén dotar de coneixements bàsics i recursos específics a aquelles persones que vullguen dedicar-se a la intervenció amb aquests col·lectius.

Les persones interessades poden inscriure’s a través del telèfon 96 227 43 42 o enviant un correu electrònic a joventut@ayto-xativa.es. L’horari d’atenció al públic és de 10 a 13 hores de dilluns a dissabte i de 17 a 20 hores de dilluns a divendres.

No hay comentarios

Dejar respuesta