L’Ajuntament de Xàtiva inicia els treballs d’esporga al barri del Carmen

Aquesta poda, que continuarà a altres zones de la ciutat, se suma a altres accions al barri com ara la pintura viària o el canvi de lluminàries

Xàtiva,17 degenerde 2023.- L’Ajuntament de Xàtiva ha iniciat una sèrie de treballs d’esporga al barri del Carme, al voltant de les diferents espècies vegetals que es troben en aquesta ubicació. Els treballs, que se centraran en la poda controlada de l’arbrat i en la neteja i retirada de les restes, compten amb un pressupost de 4.059,55 euros.

«Realitzar una poda integral a tot el barri del Carmen era una acció necessària a causa del gran nombre de sol·licituds rebudes pels veïns i veïnes d’aquesta zona, així com també per la necessitat de deixar aquest espai en les millors condicions», ha manifestat la regidora de Parcs i Jardins María Beltrán, qui ha afegit que «els treballs es realitzen per a reforçar les tasques diàries que la Brigada de Parcs i Jardins realitza a tota la ciutat».

A aquests treballs hi ha que sumar altres accions que es van a dur a terme en aquesta zona com ara la pintura viària. També el passat any 2023 es va realitzar el canvi de lluminàries a l’Avinguda la Ribera i als carrers del barri, emmarcada en la VII fase del Pla de Seguretat de Vies Urbanes.

A més a més, cal recordar que en en 2019 també es va realitzar una reforma integral del parc de plaça Constitució, on es van col·locar noves capes de goma per a la seguretat dels xiquets i xiquetes al temps que es van reposar papereres i es van col·locar noves llums. En total més de 200 metres quadrats de parc que compten des de fa pocs anys amb nous elements i jocs com ara una formiga d’uns cinc metres de llargària i bancs reposats.

«Des de l’Ajuntament de Xàtiva hem de seguir en aquesta línia per tota la ciutat, complementant aquests treballs d’esporga amb la neteja viària i les zones verdes. El Barri del Carmen és l’inici d’una sèrie d’actuacions que anem a dur a terme en aquest sentit al llarg de tota la ciutat», ha puntualitzat Maria Beltrán.

No hay comentarios

Dejar respuesta