L’Ajuntament de Xàtiva continua amb el repartiment de material sanitari

Ja s’han repartit, entre d’altres, més de 17.600 mascaretes, 1.400 guants i 625 pantalles de protecció

L’Ajuntament de Xàtiva continua amb el repartiment de materials a les entitats públiques i socials per tal de complementar l’aprovisionament que es porta a terme per part de les diferents institucions públiques. De moment s’han repartit ja més de 17.600 mascaretes (de les 30.000 que s’han adquirit), 1.400 guants, 650 gorros, 625 pantalles de protecció, així com ara desenes de jupetins, impermeables, cobre-peus, i gels desinfectants.

Aquests materials han anat a parar a l’Hospital i als centres de salut, a les diferents residències per a majors ubicades a Xàtiva, i com a complement del material aportat pel departament de Serveis Socials a través del Servei d’Ajuda a Domicili. També s’ha repartit al Mercat Municipal, al comerç de la ciutat, al personal de l’Ajuntament, a les diferents pedanies de Xàtiva i als taxistes i a la plantilla de la Policia Local.

El regidor de Manteniment del Medi Urbà, Ricardo Martínez, ha destacat que «l’Ajuntament manté un contacte diari amb les entitats per tal de reposar els materials necessaris una vegada esgotats», al temps que ha explicat que «està previst seguir abastint al comerç de la ciutat de mascaretes i de dosificadors de gel per als llocs d’atenció i venda al públic».


En Castellà:

El Ayuntamiento de Xàtiva continua con el reparto de material en centres sanitarios, sociales y comerciales

Ya se han repartido, entre otros, más de 17.600 mascarillas, 1.400 guantes y 625 pantallas de protección

El Ayuntamiento de Xàtiva continúa con el reparto de materiales a las entidades públicas y sociales para complementar el aprovisionamiento que se lleva a cabo por parte de las diferentes instituciones públicas. De momento se han repartido ya más de 17.600 mascarillas (de las 30.000 que se han adquirido), 1.400 guantes, 650 gorros, 625 pantallas de protección, así como decenas de chalecos, impermeables, cubre-pies, y geles desinfectantes.

Estos materiales han ido a parar al Hospital y a los centros de salud, a las diferentes residencias para mayores ubicadas en Xàtiva, y como complemento del material aportado por el departamento de Servicios Sociales a través del Servicio de Ayuda a domicilio. También se ha repartido en el Mercado Municipal, en el comercio de la ciudad, al personal del Ayuntamiento, a las diferentes pedanías de Xàtiva y a los taxistas y a la plantilla de la Policía Local.

El concejal de Mantenimiento del Medio Urbano, Ricardo Martínez, ha destacado que «el Ayuntamiento mantiene un contacto diario con las entidades para reponer los materiales necesarios una vez agotados», al tiempo que ha explicado que «está previsto seguir nutriendo al comercio de la ciudad de mascarillas y de dosificadores de gel para los lugares de atención y venta al público».

No hay comentarios

Dejar respuesta