L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins adquireix un nou cotxe híbrid per a la Policia Local

 L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha adquirit en modalitat de rènting un nou cotxe híbrid, completament equipat, per a la Policia Local complint així el compromís assumit en aquesta legislatura de renovar el cotxe policial i modernitzar els serveis municipals.

El nou cotxe, de la marca Kia Niro, va equipat amb tot allò que necessita la Policia Local per tal de fer la seua feina de patrullatge i seguretat ciutadana, alhora que al ser híbrid suposa un gest de l’Ajuntament per a la reducció de les emissions a l’atmosfera.
L’Alcalde, Roberto Granero, ha explicat que amb aquest nou cotxe patrulla es «millora el servei que s’ofereix als ciutadans» així com demostra «la implicació de l’Ajuntament amb el medi ambient».

Per la seua banda, el regidor de Seguretat Ciutadana, Pepe Garrigós, ha assenyalat que amb aquesta nova adquisició «hui hem vist complits tant el compromís de renovar el cotxe policial en aquesta legislatura com la demanda per part de la policia d’un nou vehicle», el que demostra, a més a més, segons Garrigós, la voluntat de l’Ajuntament “de modernitzar els nostres serveis municipals”.
Finalment, l’antic cotxe policial, una vegada adequat, serà cedit a l’agrupació de voluntaris de Protecció Civil.

No hay comentarios

Dejar respuesta