L’Ajuntament de la Font de la Figuera s’adherirà al Pla Resistir de la Generalitat Valenciana

L’ajuntament aportarà 10.857,15€ del total, la Diputació de València 16.285,72 i la Generalitat Valenciana 45.238,12€

L’Ajuntament de la Font de la Figuera s’adherirà al Pla Resistir de la Generalitat Valenciana i distribuirà 72.381 euros entre els sectors més afectats per les restriccions del coronavirus.

Del total, l’Ajuntament aportarà el 15%, mentre que la Generalitat Valenciana contribuirà amb un 62,5% i la Diputació amb un 22,5%.

El Pla Resistir, dotat de 160 milions d’euros, és un paquet d’ajudes directes a empreses i persones autònomes que beneficiarà a quatre sectors: allotjaments i activitats turística hostaleria; restauració i oci nocturn; activitats de creació, artística i d’espectacles; i activitats esportives, recreatives i d’entreteniment.

Este pla té l’objectiu de proporcionar a les corporacions locals una resposta ràpida i contundent per a l’economia i l’ocupació en els seus àmbits territorials.

Dins del Pla s’han desenvolupat quatre línies d’ajudes concretes. En primer lloc, la línia parèntesi concedirà ajudes directes de fins a un màxim de 4.000 euros a estos sectors. Amb la línia Horeca les empreses i persones autònomes podran rebre un préstec del Banc Públic Valencià. També es fomentarà la ocupació amb ajudes dirigides a donar suport a la visibilitat econòmica de les empreses i persones autònomes en el règim de treballadores i treballadors autònoms de la Seguretat Social. Per últim, les treballadores i treballadors en ERTO podran beneficiar-se d’ajudes urgents, de concessió directa.

L’ajuntament ja ha tramitat l’adhesió al Pla i està l’espera de rebre més informació per a accelerar buscant la màxima agilitat possible i gestionar els tràmits. Dins la planificació es preveu aprovar les bases en el ple de febrer.

L’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, ha destacat que esta ajuda “és fonamental per a ajudar a les persones que pitjor ho estan passant en estos temps tant difícils, especialment a les que han hagut de tancar per la situació sanitària”. “No podem oblidar mai que darrere hi ha moltes famílies que mengen d’eixe negoci”, ha afegit. Muñoz també ha comunicat que prompte es facilitarà tota la informació respecte a les ajudes.

D’esta manera, l’Ajuntament continua posant tots els seus esforços a pal•liar les conseqüències d’esta pandèmia mundial, en aquest cas a nivell econòmic, ampliant totes les línies possibles.

No hay comentarios

Dejar respuesta

10 − diez =