L’ajuntament de Canals, reconeix la llavor de Canals Ràdio durant la pandèmia

Amb motiu del dia mundial de la ràdio, l’ Ajuntament de Canals, ha volgut destacar el paper tan important que l’emissora municipal, Canals Ràdio, fa i ha fet durant aquesta pandèmia.

Canals Ràdio, un referent en el món de la comunicació local i comarcal i a punt de complir 27 anys d’emissions regulars, ha estat acompanyant al seus fidels oients en aquests moments de restriccions i de confinament domiciliari.

Ha estat un autèntic bàlsam per a la gent més gran del municipi, ja que l’emissora municipal els ha acompanyat en els moments més durs de la pandèmia.

A l’inici de la pandèmia, amb el tancament domiciliari de la població, la Crem, es va convertir en el mitjà de referència a Canals, un gran nombre de veïns escolliren Canals Ràdio perquè els acompanyara i els entretinguera, però sobretot, perquè els informara de l’evolució de la pandèmia a Canals i voltants.

Els treballadors de l’emissora municipal desenvoluparen la seua llavor periodística i d’entreteniment al llarg de tota la pandèmia, convertint-se en transmissors de la realitat més pròxima.

L’alcaldessa Mai Castells, com a responsable de l’emissora municipal, lloava, “la llavor de la ràdio municipal en estos moments de dificultat i el bon treball dut a terme pels seus treballadors alhora d’acompanyar i informar de primera mà als ciutadans canalins”. Castells aprofitava el dia mundial de la ràdio per” felicitar a l’emissora municipal, als seus col·laboradors i treballadors i encoratjar-los a seguir en aquest bon treball durant molts anys més”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × cuatro =