L’Ajuntament de Cerdà destina 40.000 euros a millorar el cementeri municipal

L’Ajuntament de Cerdà ha destinat un total de 40.000 euros del fons del programa SOM de la Diputació per a reparar i mantindre el cementeri municipal.

Segons ha destacat l’alcalde del municipi, José Luís Gijón, “la part oest del cementeri porta anys patint humitats i filtracions d’aigua i cal que ho reparem amb urgència ja que existeix el perill de que caiga part de l’edificació”.

Segons ha informat Gijón, “la intenció que tenim en l’equip de govern és la de seguir dotant al nostre poble de tots els serveis necessaris per a fer de Cerdà un poble on residir tranquil·lament al costat d’altres grans ciutats i sense necessitat de moure’s per a tindre els serveis bàsics”.

En el mateix sentit l’alcalde ha recordat que esta obra es complementa amb altres com la millora de l’enllumenat de part del poble o la de la millora del paviment de la carretera que dóna entrada al municipi. “Invertim en millores reals i palpables que tots els veïns poden gaudir. Sense fer grans estridències i gastant amb racionalitat”, segons ha conclós el primer edil.

No hay comentarios

Dejar respuesta

trece + 15 =