L’Ajuntament de Canals llança el concurs per a la Setmana del Medi Ambient

La setmana del Medi Ambient serà del 8 al 13 d’abril de 2019 i aquesta Regidoria ha llançat la primera de les activitats que s’ha posat en marxa en els centres educatius de Canals que es tracta d’un concurs per als alumnes de 5é de primària.

Ells seran els encarregats de dissenyar el cartell de la Setmana del Medi Ambient perquè el dibuix que resulte guanyador es convertirà en el cartell de la Setmana del Medi Ambient d’aquest any. El termini d’entrega està obert fins el dia 1 de març i hauran de presentar-se en un full DIN A4. La temàtica dels dibuixos, atès que és per a aquesta fira en concret, haurà de tindre relació amb el medi ambient.

A banda d’aquest concurs, des de la Regidoria de Medi ambient s’està treballant intensament amb els preparatius de tot un seguit d’activitats que comptaran amb la participació de diverses entitats, empreses i associacions locals i supramunicipals amb la voluntat d’aconseguir una conscienciació ambiental i difondre els valors entre la ciutadania però, sobretot, entre els més menuts.

Mai Castells, regidora de Medi Ambient, ha explicat que «estem treballant en tots els preparatius i per a mi, que és la primera fira que organitze com a regidora de Medi Ambient, estic molt il·lusionada i espere que aquesta resulte interessant i atractiva per als xiquets i adults». Ha afegit que «volem que participen tots els públics, sense importar l’edat, i que els temes que es tracten siguen formatius, que servisquen per a la ciutadania i que puguen canviar els nostres hàbits per millorar el medi ambient».

No hay comentarios

Dejar respuesta