L’Ajuntament de Canals col·labora un any més al XXIV Mercadet Solidari

En aquests dies estan desenvolupant-se a la localitat les activitats del XXIV Mercadet Solidari, organitzat pels alumnes de l’assignatura de religió del Col·legi Parroquial Sant Antoni Abat i l’IES Francesc Gil.

Un any més, l’Ajuntament de Canals col·labora en aquesta iniciativa solidària que celebrarà el seu dia gran proper divendres dia 27 als carrers del municipi.

Des de l’organització es donarà la recaptació del Mercadet Solidari a les entitats locals Càritas Parroquial, l’Associació de Malalts d’Alzheimer de Canals i l’Associació Canals Contra el Càncer.

En paraules del regidor de Benestar Social, Toni Sánchez, “el resultat del Mercadet Solidari és la suma de molt de treball”. A més, ha anunciat que les persones interessades a col·laborar ja ho poden fer ja que “hem deixat una vidriola i un cartell anunciador als comerços locals. Tota ajuda és agraïda i de segur redunda en totes les cases perquè d’una manera o d’una altra a tots ens toca de prop alguna de les associacions beneficiàries”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × 3 =