L’Agrupament Escolta Jamboree organitza una ruta amb motiu del seu 35 aniversari

L’Agrupament Escolta Jamboree ha organitzat una ruta senderista per al proper diumenge 29 d’abril amb motiu dels actes de commemoració del 35é aniversari de l’entitat. Aquesta activitat consistirà en una ruta fins a la Casa de la Llum, oberta a qualsevol persona que vullga participar i gaudir de l’esport i la natura en companyia de gent de totes les edats.

La ruta s’iniciarà el diumenge 29 a les 9:00 des de la Font del Lleó, prosseguint el camí per l’Albereda i el Carrer Sant Pasqual per a pujar a Bixquert pel camí més conegut com «dels pilons». Posteriorment la ruta transcorrerà per les Arcadetes d’Alboi i la Cova Negra fins arribar a la Casa de la Llum, on es farà una parada per tal d’esmorzar. En aquest punt l’agrupament facilitarà aigua i peces de fruita a aquelles persones que ho desitgen, no obstant això, cal portar l’esmorzar. La tornada es realitzarà per el camí de Sant Antoni, estant prevista l’arribada a Xàtiva abans de les 14:00.

Col·laboració en els actes de l’aniversari

L’agrupament Escolta Jamboree ha fet també una crida a totes aquelles persones que han tingut algun tipus de vinculació amb l’agrupament per tal de col·laborar en els actes restants de l’aniversari, especialment en l’exposició que es realitzarà a la Casa de Cultura entre els mesos de juny i juliol. Aquelles persones que conserven records de la seua estada a l’agrupament com fotografies o objectes poden posar-se en contacte amb l’agrupament per tal de cedir-les temporalment per a l’exposició i per tal de que l’agrupament amplie el seu arxiu fotogràfic i puga reconstruir d’una manera més concreta la seua memòria d’aquestos últims 35 anys.

No hay comentarios

Dejar respuesta

10 − 4 =