Canals incrementa en un 40% el pressupost municipal en Benestar Social

El darrer plenari celebrat al municipi va aprovar, per unanimitat, la proposta de la Regidoria de Benestar Social sobre l’ordenança que regula les prestacions econòmiques en matèria de serveis socials.

L’anterior ordenança, ja desfasada, estava en vigor des de l’any 1992. És per açò que Toni Sánchez, responsible de l’àrea, destacava el ferm compromís de l’actual govern per les persones, amb l’augment d’un 40% del pressupost municipal en Benestar Social. Aixímateix, manifestà la necessitat d’actualitzar l’ordenança i afegir, a més, diferents conceptes i criteris d’intervenció que amb els nous temps són precisos.

En paraules de Sánchez, «la nostra política social no només tracta de donar ajudes a les persones que ho necessiten, el que busquem també és que en moments puntuals, aquestes persones participen activament en el seu procés, amb compromisos seriosos i compartits amb l’equip tècnic per tal que les ajudes per fer front a situacions de vulnerabilitat social no es cronifiquen».

En l’actualitat, les prestacions econòmiques que l’Ajuntament de Canals presta als ciutadans a través dels serveis socials són bàsicament ajudes per a la seguretat alimentària, un projecte que es va posar en marxa a l’inici de la legislatura i que es du a terme  amb la col·laboració del col·lectiu parroquial de Càritas. Segon Sánchez, «són 30 les famílies que estan acollides al mateix i amb un seguiment per part dels tècnics municipals i els voluntaris de Càritas».

No hay comentarios

Dejar respuesta