L’Agrupament Escolta Jamboree iniciarà aquest cap de setmana la reehabilitació del parc de Sariers

L’Agrupament Escolta Jamboree convida a tots els veïns del barri del raval a la rehabilitació del parc de Sariers


El proper dissabte 9 d’abril l’AE Jamboree començarà els treballs d’adequació del parc de Sariers en un projecte conjunt amb la regidoria de Parcs i jardins. Aquest dissabte es durà a terme una jornada de treball des de les 9:00 fins les 19:00 en la que es pretén avançar el màxim possible els treballs en el parc. En aquesta primera jornada es pintarà el parc per tal de sanejar-lo i renovar la seua imatge. Posteriorment els membres de l’agrupament continuaran la feina al llarg dels següents mesos, acabant de pintar i decorant el parc, amb l’ajuda dels nens i de tots aquells que estiguen interessats.

jamboree parcPer a aquesta jornada l’AE Jamboree vol convidar a assistir a tots i totes les veïnes del barri del Raval. Amb aquesta iniciativa es pretén implicar als veïns en aquest projecte i en la posterior cura i manteniment del parc, així com revitalitzar la xarxa de relacions socials al barri. Per tal d’agilitzar i animar la jornada l’Agrupament Escolta Jamboree organitzarà un dinar de baix braç en el que la beguda i la picadeta correran a càrrec de l’agrupament.

Des de l’agrupament escolta animen a la màxima implicació del veïnat en aquest projecte i també als veïns a col·laborar en l’adequació d’aquesta infraestructura essencial per al barri, ja que el parc és un punt d’encontre no sols per als membres de l’agrupament sinó també per a tot aquells que vol gaudir d’un espai d’oci al barri.

També volen agrair a la regidoria la seua disposició a l’hora de facilitar tots els materials i mitjans necessaris per a aquest projecte així com la seua implicació a l’hora de planificar actuacions de major envergadura al parc que el converteixen en una dotació central per al barri.

No hay comentarios

Dejar respuesta

10 + 17 =