L’Agrupament Escolta Jamboree inicia la seua nova ronda solar

L’Agrupament Escolta Jamboree va iniciar la seua nova ronda solar aquest passat dissabte 1 d’octubre amb una excursió al llit del Túria i al parc Gulliver de València. A l’excursió van participar més de 60 xiquets que formen part de l’agrupament escolta per tal de retrobar-se amb els companys després de les vacances. Al llarg del dia, els participants que van canviar de secció es van acomiadar dels antics companys i van conèixer als nous, així com als nous scouters.

A més, el passat 24 de setembre el Jamboree va participar a la Fes-Jove organitzada pel Consell de la Joventut a l’Albereda de Xàtiva, construint un pont tibetà per a que els més joves veieren quines son les activitats que es realitzen en un agrupament escolta.

L’Agrupament Escolta Jamboree és membre d’un moviment educatiu, l’escoltisme, que pretén educar en valors i d’una manera laica i coeducativa als més joves per tal de formar ciutadans crítics i conscients capaços de desenvolupar-se d’una manera lliure i igualitària en la societat. El Jamboree porta des de 1982 desenvolupant les seues activitats al barri del Raval i educant en valors a tots els seus membres.

Aquest any l’A.E. Jamboree realitzarà activitats com la finalització del projecte d’adequació del parc de Sariers, acampades a la muntanya i, per suposat, el campament d’estiu.

A l’A.E. Jamboree s’admeten xiquets d’entre 5 i 18 anys, que es divideixen en seccions per edats. Cadascuna de les seccions desenvolupa els seus projectes basats en la línia educativa de l’agrupament i adaptant-la a la seua realitat i les seues necessitats.

A partir del proper dissabte 8 d’octubre l’A.E. Jamboree reprendrà les seues activitats de manera habitual els dissabtes de 16:30 a 18:30 al parc de Sariers i al seu local (C/Argenteria, 56). Tots aquells que estiguin interessats en apuntar els seus fills o en rebre informació sobre el Jamboree poden posar-se en contacte amb l’agrupament els dissabtes durant el seu horari habitual o bé a través de les xarxes socials o de l’e-mail jamboreexativa@hotmail.com

No hay comentarios

Dejar respuesta