La Xativina Vega Gimeno Roda del Club de Fit Kid ILLusion de Valencia Campiona d’Espanya categoría Small I

Vega Gimeno Roda, de 10 anys veïna de Xàtiva, del Club de Fit Kid Illusion de València, representarà a Espanya en la modalitat de small grup I i modalitat de Duo I en el pròxim Campionat Europeu.

Els dies 5-6 de Juny es va celebrar a la ciutat d’Elx el Campionat de la Comunitat Valenciana de fitkid nivell Autonòmic (máxim nivell reconegut per la federació espanyola de ball Esportiu) classificatori per al campionat d’Espanya, en el qual va participar l’esportista Vega Gimeno en la modalitat de small grup I quedant subcampiona de la Comunitat Valenciana i classificada per al campionat d’Espanya.

Dues setmanes després, els dies 19-20 de Juny, es va celebrar el Campionat d’Espanya nivell autonòmic de Fitkid a la ciutat de Benidorm, quedant en aquest campionat Campiona d’Espanya en la modalitat de small grup I classificant d’aquesta manera per al Campionat d’Europa.

A l’Open Nacional de Promeses celebrat els dies 23-24-25 de Juny a la ciutat de Benidorm, Vega Gimeno va quedar quarta classificada en individual en el grup IF III B i subcampiona d’Espanya en la modalitat de Duo I, classificant d’aquesta manera també per al Campionat d’Europa de la modalitat.

Vega Gimeno Roda, a lluita durant tot l’any i amb aquests resultats premien tot l’esforç i el sacrifici que la duran al Campionat d’Europa.

No hay comentarios

Dejar respuesta

10 + dieciseis =