La Xativina Reis Gallego formarà part de la cúpula de l’executiva de Més Compromís

La xativina Reis Gallego i Perales s’integrarà a la cúpula de Més Compromís on serà la coordinadora de l’àrea d’Institucionals del partit principal de la Coalició Compromís. En aquesta àrea Reis Gallego serà l’encarregada de vetllar pel compliment de la línia política a les diferents institucions i coordinar el treball dels diferents càrrecs institucionals.

A més a més, entre les seues funcions estarà la de proporcionar suport tècnic, formatiu i discursiu als càrrecs institucionals del partit. Reis Gallego liderarà un equip de quatre persones per tal de desenvolupar aquesta tasca al que s’integren Joan Baldoví (diputat al congrés i secretari de polítiques estatals), Fran Ferri (síndic de compromís a les Corts i secretari de política valenciana), Raquel Tamarit (secretària autonòmica de cultura i esport i secretaria de relacions amb el consell) i Adrià Sisternes (Assessor de l’Europe Free Alliance i secretari d’internacional). Un àrea de treball amb un fort component de la nostra comarca atenent a que tant Fran Ferri com Adrià Sisternes són canalins.

Aquestes importants responsabilitats no són noves per a Reis Gallego que a l’anterior executiva va estar al càrrec de l’àrea de sectorials coordinant l’àrea encarregada de generar els posicionaments polítics del partit.

No hay comentarios

Dejar respuesta