La Vall d’Albaida no para de moure’s: Ruta de la Tapa Valldalbaidina, pool party i rutes eròtiques

● Un estiu ple de propostes d’oci a la Vall d’Albaida per gaudir dels moments més refrescants i també dels més picants.
● El dilluns va acabar La Ruta dels Esmorzars amb el sorteig de les 5 cistelles de productes de proximitat i quilòmetre 0.

El departament de Turisme de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida torna a un estiu més actiu i viu com ens tenia acostumats anys enrere.

Durant aquests dies de juny tindran lloc les últimes activitats abans de la programació estival. L’última visita guiada amb intèrpret de llengua de signes, emmarcada dintre la iniciativa de Museus Accessibles amb motiu del Dia Internacional del Museu, es donarà cita el pròxim diumenge 27 de juny a les 12h en el Museu Internacional de Titelles d’Albaida. També les sessions de Naturbalance, que han recorregut diversos pobles de la Vall d’Albaida, el Comtat i l’Alcoià, acaben aquest cap de setmana a Albaida (dissabte 26 de juny a les 19:00 h) i Benicolet (diumenge 27 de juny a les 9:30 h).

La Ruta dels Esmorzars que va començar el passat 19 de març ha arribat a la seua fi amb la proclamació de guanyadors i guanyadores del sorteig que es va celebrar el passat dilluns 21 de juny i que ha donat pas a una nova ruta gastronòmica: la Ruta de la Tapa Valldalbaidina.

Aquesta nova ruta, amb el propòsit de donar-li una empenta a l’hostaleria de la comarca, ens proposa prendre una consumició d’una tapa més refresc o beguda als bars i restaurants de la Vall d’Albaida per optar a guanyar una de les tres cistelles que es sortejaran amb productes de proximitat i quilòmetre 0.

La participació en aquest sorteig és tan senzilla com (1) donar “m’agrada” a la publicació del cartell de la Ruta de la Tapa Valldalbaidina als perfils de Facebook o Instagram de Turisme Vall d’Albaida, (2) etiquetar a dos amics/amigues, (3) compartir la publicació al mur o a les històries i, per últim, (4) compartir la foto de la tapa que s’està prenent a un establiment de la Vall d’Albaida (com a història o publicació), etiquetar a Turisme Vall d’Albaida (@Valldalbaida) i utilitzar un dels coixinets següents: #TapaExquisita #RutaDeLaTapa #MenjatLaVall

Per cada publicació hi ha una participació en el sorteig que tindrà lloc el 23 de setembre.

Per una altra banda, el departament de Turisme ha portat a terme una programació amb la combinació refrescant de les Pool Party i la sensualitat de les rutes eròtiques que ja vam compartir temps enrere.

La que serà la setena edició de les Pool Party, oferirà aquest programa turístic i esportiu durant els mesos de juliol i agost. Una col·laboració entre les Mancomunitats de la Vall d’Albaida, la Mancomunitat de l’Alcoià-el Comtat i l’escola de dansa Masters d’Ontinyent en la que es fusiona l’activitat física, la música i l’entreteniment de la manera més refrescant.

La Pool Party consisteix amb una Masterclass d’Aquafitness a la piscina municipal de 19:00 a 20:00h en les sessions de dilluns a divendres i de 10.00 a 11.00 h en les sessions programades per als dissabtes.

La programació de les Pool Party queda de la següent manera:

JULIOL
Divendres 9 – El Ràfol de Salem, 19h
Dimecres 14 – Agullent, 19h
Divendres 16 – El Palomar, 19h
Dissabte 17 – Ontinyent, 10h
Dijous 22 – Castelló de Rugat, 19h
Divendres 23 – Agres, 19h
Dijous 29 – Gorga, 19h
Divendres 30 – Penàguila, 19h

AGOST
Divendres 6 – Terrateig, 19h
Dissabte 7 – Fontanars dels Alforins, 10h
Dijous 12 – Benissoda, 19h
Divendres 13 – Carrícola, 19h
Dilluns 16 – Bocairent, 19h

Les reserves es poden fer a l’ajuntament del municipi o al següent formulari en línia: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-8d0DXLnJler_GFxih7vpGCDP5GhAgy3-0EtwcNeh-hPReg/viewform

Per a més informació: www.valldalbaida.com ; turisme@mancovall.com
Tel. 96 238 90 91

Totes aquestes iniciatives compten a més amb el suport i col·laboració de València Turisme i Turisme Comunitat Valenciana, així com dels ajuntaments participants.

No hay comentarios

Dejar respuesta