La V Cursa Solidària Infantil de la Llosa de Ranes recull més de 450 quilos de menjar

Al voltant de 300 alumnes del CEIP Crist del Miracle de la Llosa de Ranes van participar la passada setmana en la cinquena edició de la cursa solidària infantil organitzada pel centre en col·laboració amb l’Ajuntament de La Llosa de Ranes i l’oficina local de CaixaBank.

Per participar en la cursa els alumnes havien d’aportar un quilo d’aliments o productes de primera necessitat, que es destinaran a les persones més necessitades del municipi. Dels 450 quilos que es van recollir, un 80% anirà per a les persones ateses pels serveis socials municipals i un 20% a Càritas de la Llosa de Ranes.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins de les activitats programades per a celebrar la Setmana Cultural de l’escola i amb ella es fomenta la solidaritat entre els més menuts mentre es promouen l’esport i la salut.

Escoleta de Pasqua

Escola Pasqua la llosaD’altra banda, Dijous Sant va començar l’Escoleta de Pasqua de la Llosa de Ranes que, baix el lema ‘Aventura’t i somriu’, està destinada als xiquets d’entre 3 i 12 anys.

L’Escoleta finalitzarà proper divendres 6 d’abril i es celebra a les instal·lacions del CEIP Crist del Miracle on s’estan desenvolupant tallers de musicoteràpia i d’aules felices, entre d’altres.

No hay comentarios

Dejar respuesta