Finalitza la pavimentació de la carretera CV-593 que dóna accés a Canals

La Diputació de València ha finalitzat les obres de millora que des del passat 21 de març estava realitzant en aquest accés a Canals.

L’objectiu principal d’aquesta intervenció era la reparació i repavimentació del vial per tal de reforçar la seua seguretat. Per a finalitzar, hui dimarts està previst que es pinte la senyalització vial a l’àrea de repostatge.

El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, qui va visitar l’obra en quant es van iniciar les tasques, va coincidir amb l’alcalde de Canals, Ricardo Requena, en la necessitate d’adequar el tram Canals-Torre Cerdà, que presentava un estat inadequat i ha patit desperfectes a causa de les pluges.

D’altra banda, l’alcalde de Canals, Ricardo Requena, i el regidor d’Urbanisme, Manu Sanchis, es reuniren recentment amb Carlos Domingo, Director General d’Obres  Públiques, per tal de parlar de millores als accessos i les connexions de la localitat.

En concret, els edils abordaren el tema dels  accessos a Canals respecte a les infraestructures que no depenen de Diputació, després de la recent reforma d’alguns accessos que sí que es troben sota la jurisdicció de la institució provincial. A la conversa també es va incloure la possibilitat d’una col·laboració entre la Conselleria i l’Ajuntament de Canals per tal d’adequar l’accés al polígon de Les Moles I, i així augmentar la seguretat dels veïns i usuaris.

Altre assumpte tractat va ser el pla de transport que Conselleria ha estat proposant a les comarques valencianes amb la finalitat de millorar la comunicació entre les diferents localitats.

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 × cuatro =