La UPCCA informa a l’alumnat de 6é del Jacinto Castañeda sobre les addiccions

La UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives) va entrar el passat dimarts 2 d’abril a les aules de 6é de Primària del Centre escolar Beato Jacinto Castañeda per tal d’informar i sensibilitzar a l’alumnat dels problemes relacionats amb les addiccions.

Els xiquets i xiquetes es varen mostrar molt interessats i participatius per tal de donar la seua opinió, compartir les seues experiències i conèixer amb més profunditat el tema de les drogues i les conductes addictives, sobretot relacionades amb les noves tecnologies, i més concretament amb els videojocs i els mòbils.

Des de la UPCCA i el col·lectiu de professors veuen essencial i molt necessari intervenir prompte amb l’alumnat de Primària i anar apropant-los temes tan importants com aquests, per tal de promoure una vida saludable lliure d’addiccions, tant a nivell físic, com psicològic i social. I resulta d’especial interès fer-ho en aquestes edats, atès que es troben en una etapa vital plena de canvis en la qual finalitza la infància i s’endinsen en l’adolescència.
Recordar a la població de Xàtiva que la UPCCA es un recurs municipal a disposició de qui sol·licite els seus serveis, i s’ubica a la Casa de la Joventut.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × dos =