Cambridge exams a l’IES Lluís Simarro de Xàtiva

L’IES Lluís Simarro és des de l’any 2013 centre preparador dels Cambridge exams i a més a més és seu per a la realització dels exàmens .
Des de IES Lluís Simarro, comuniquen que, “sabem la importància de tindre una titulació que avale el nivell d’anglés dels nostres alumnes i és per això que pensem que és molt important que es puguen presentar a aquestes proves”.

Els Cambridge exams seran el 22 de juny de 2019 i tindrem: KET for schools (A2) , PET for schools (B1) i First Certificate (B2).

L’últim dia per a matricular-se, és el dilluns dia 15 d’abril 2019.

Els estudiants que estiguen interessats en matricular-se si són externs del centre poden matricular-se a través de la web del IES Lluís Simarro descarregant-se el formulari de matrícula i abonant les corresponents tases de l’examen fent una transferencia bancaria tal i com està indicat en la web.

Els alumnes del centre han de gestionar la matricula a través del professorat del departament d’anglés (Laura Santamargarita) i pagar les tases en el moment d’omplir la matrícula.

Per a més informació sobre aquestos exàmens poden contactar amb el professorat d’anglés del institut o també passar per la consergeria del centre.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × 4 =