LA UNIÓ de Llauradors considera intolerables les noves accions vandàliques dels llauradors francesos

LA UNIÓ de Llauradors demana la reacció immediata de la Unió Europea per a frenar les noves accions vandàliques dels llauradors francesos

LA UNIÓ de Llauradors considera intolerables les noves accions vandàliques dels llauradors francesos contra els nostres productes, en aquest cas de vi, i demana la reacció immediata i enèrgica de totes les Administracions Públiques (Unió Europea, Ministeri d’Agricultura i Conselleria d’Agricultura).
Ahir un grup de viticultors del sud de França van tornar a vessar la càrrega de dos camions de vi transportat en cisternes, un dels quals havia sigut carregat a Chiva, com a mesura de protesta segons ells per la competència deslleial espanyola, continuant així amb les protestes que ja van realitzar el passat any, fonamentalment en el mes d’abril.

LA UNIÓ de Llauradors demana al Govern espanyol una vegada més que exigisca immediatament a les autoritats comunitàries la necessitat que es garantisca la lliure circulació de mercaderies valencianes i de la resta de l’Estat espanyol en el seu pas per territori francés. De la mateixa manera insta a la Conselleria d’Agricultura al fet que trasllade al Ministeri d’Agricultura la seua més enèrgica protesta per uns atacs que no es poden consentir en ple segle XXI.

Aquesta organització professional agrària considera que no es poden permetre els obstacles que posen contínuament els llauradors francesos a la lliure competència i a la lliure circulació de productes agraris valencians i espanyols. Per això reclama mesures de control i que s’establisquen dures sancions exemplaritzants per no respectar la legalitat comercial europea.

LA UNIÓ recorda als productors francesos que s’equivoquen en la destinació de les seues protestes perquè el sector agroalimentari francès també exporta productes cap a l’Estat espanyol i el que estan fent és trencar les regles de joc. En lloc d’actuar contra les grans cadenes de distribució, moltes d’elles amb capital francés i que marquen la seua posició abusiva de domini en els preus, la prenen contra els productors que “pateixen les mateixes pràctiques abusives que els seus homòlegs francesos.

Foto: Diario de Transporte.com

No hay comentarios

Dejar respuesta

veinte − once =