La UNED Senior de Xàtiva realitza el proper dilluns l’acte de clausura dels darrers dos cursos

Es representarà l’obra «Alorcados», amb textos de Lorca narrats pels propis alumnes del mòdul de Teatre i Arts Escèniques

El proper dilluns 21 de juny tindrà lloc al Gran Teatre de Xàtiva l’acte de clausura dels dos últims cursos de la UNED senior, a la que assistiran l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i altres representants de la corporació municipal, representants de la UNED i professors i els alumnes acompanyats dels seus familiars.

L’acte començarà a les 19 hores amb una representació teatral titulada «Alorcados», amb textos del poeta Federico Garcia Lorca narrats per alumnes del mòdul de Teatre i Arts Escèniques de la UNED Senior de Xàtiva i amb la participació del ballet Rytmus, músics i la cantant Anna Alborch. Les coreografies han estat realitzades per Cristina Vidal i la direcció corre a càrrec de Víctor i Ariadna Torres.

Cal recordar que el curs 2019/2020 es va poder impartir de forma presencial fins a març de 2020, dia a partir del qual es van passar a realitzar els mòduls de forma telemàtica fins a final de curs, destacant els mòduls de Música i Cine, Teatre, Història, Història de l’Art i Arqueologia, Anglès i Sostenibilitat i Medi Ambient. Respecte al present curs 2020/2021, tot s’ha realitzat de manera online degut a la pandèmia.

La UNED està implantada a Xàtiva des de l’any 2007, pel que aquest curs es compleixen catorze anys impartint estudis reglats a la seu de Sant Agustí. Pel que fa al programa UNED Senior, destinat a persones majors de 55 anys, aquesta ha sigut l’edició número dotze.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × cuatro =