La UME col·labora amb l’Ajuntament d’Ontinyent en la prevenció del COVID-19

Dos militars del batalló 3 de Bètera imparteixen un curs als tècnics de medi ambient, serveis municipals i l’empresa adjudicatària de la neteja, qui ha donat 100 EPIS a l’Ajuntament

La Unitat Militar d’Emergències (UME) del Batalló 3 de Bètera està col·laborant amb l’Ajuntament d’Ontinyent en la prevenció efectiva del COVID-19. Dos membres d’esta unitat, el brigada Corregidor i el Caporal Higuera, es desplaçaven hui a la capital de La Vall d’Albaida, on impartien un curs on es detallen tots els protocols a seguir en l’acció dels operaris davant de la pandèmia.

A l’acció formativa acudien tècnics dels departaments de Medi Ambient i Serveis Municipals, així com de l’empresa adjudicatària del Servei de Neteja, Urbaser, qui aprofitava per lliurar a l’Ajuntament un total de 100 equips de protecció individual formats per ulleres, guants, monos i mascaretes. El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, tenia paraules d’agraïment tant per als membres de la UME com per Urbaser, destacant que «accions com aquestes mostren la voluntat de tots i totes per, tot i estar físicament separats, fer front units a esta pandèmia», concloïa.

No hay comentarios

Dejar respuesta