Com cada any al voltant del 22 de novembre, festivitat de Santa Cecília, la Societat Musical de La Llosa de Ranes presenta de manera oficial als nous músics que s’incorporen a la banda.

Enguany són huit els joves que entren a formar part de l’agrupació. Ells són Álvaro Arenas, Aimar Penadés i Gabriel Navalón amb el trombó; Mariam Sanchis, Olga Esteve i Carla Pitarch amb el clarinet; Daniela Ciscar amb la flauta travessera; i Javier Montell amb el bombardí.

Serà este diumenge 19 de novembre quan a les 12:15 es farà el tradicional passacarrer de recollida dels nous músics per a, posteriorment, a les 13:30, assistir a la missa en honor a Santa Cecília, que es celebrarà a l’Església Parroquial.

Els actes en honor a la patrona dels músics continuaran la setmana que ve, amb el concert que tindrà lloc el dissabte 25 de novembre en l’Auditori “Mestre Vicent Tortosa”. En aquest concert es farà la presentació oficial d’aquests huit músics com a nous membres de la banda de la Societat Musical de La Llosa de Ranes.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × cuatro =