La sisena festa de “Les lletres falleres” tindrà lloc a Xàtiva

Aquest any, la SISENA FESTA DE LES LLETRES FALLERES, tindrà lloc a la ciutat de Xàtiva, al gran teatre de la ciutat. L’acte començarà a les 19:45h el divendres 9 de juny de 2017.
Aquesta Festa, servirà per donar a conèixer els guardonats dels diferents premis de la FEDERACIÓ DE LLETRES FALLERES, premi Enric Soler i Godes al millor article d’un llibret de falla, premi Malva Alzira, premi Emili Llueca d’assaig sobre falles i cultura popular d’un llibret de falla, premi Ortifus, premi al llibret es complet, premi Carles Cortina, premi #plf, premi Comfet, i el premi convocat per junta local fallera de Xàtiva, CLIMENT MATA.

El premi CLIMENT MATA, guardona, el millor disseny i maquetació d’un llibret faller un premi convocat per Junta Local Fallera de Xàtiva, sent els nominats del mateix en l’àmbit local, les comissions de MOLINA CLARET, SANT JORDI I ABU MASAIFA i a nivell autonòmic falla Plaça Del Forn D’Alzira, Falla Vilanova de Gandia, Falla Eduardo Merello de Sagunt.
La Junta Local vol agrair a la federació de lletres falleres, que hagi triat fer aquesta festa a la nostra ciutat, tan important al col·lectiu faller, ja que és una ciutat, que tots els anys, compta amb més d’una comissió al premi a l’ús del Valencià i compta amb vàries nominacions per a cadascuna de les modalitats dels premis d’aquesta federació.

lletres-falleres-diaridigital.es


En Castellà:

La sexta fiesta de “les lletres falleres” tendrá lugar en Xàtiva. La sexta fiesta de “les lletres falleres” tendrá lugar en Xàtiva. Será en el Gran Teatro el viernes 9 de junio. El acto comenzará a las 19:45h. Esta fiesta servirá para dar a conocer los galardonados de los diferentes premios de la Federació de Lletres Falleres: premio Enric Soler i Godes al mejor artículo de un llibret de falla, premio Malva Alzira, premio Emili Llueca de ensayo sobre fallas y cultura popular de un llibret de falla, premio Ortifus, premio al libro más completo, premio Carles Cortina, premio #plf, premio Comfet, y el premio convocado por junta local fallera de Xàtiva, Climent Mata.

El premio Climent Mata galardona el mejor diseño y maquetación de un libro fallero siendo los nominados del mismo en el ámbito local, las comisiones de Molina Claret, Sant Jordi y Abú Masaifa; y a nivel autonómico falla Plaça del Forn de Alzira, falla Vilanova de Gandia, y falla Eduardo Merello de Sagunt.

 

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × cuatro =