Contacontes tots els dijous de juny a la Biblioteca infantil de Canals

A l’animació i música als parcs infantils de Canals, se suma aquesta setmana una nova iniciativa encetada per la regidoria de Joventut de Canals, dins de la seua proposta; Viu l’Estiu Jove 2017. La nova iniciativa es tracta d’una programació de contacontes en el que s’oferiran quatre espectacles adreçats al públic familiar, tots els dijous de juny a les 19,00 hores, a la Biblioteca Infantil de la Casa de la Cultura Ca Don José.

Aquesta campanya de narració oral, s’iniciarà aquest dijous, 8 de juny, amb Les gallinetes de dol (conte infantil per a xiquets i xiquetes de 6 a 9 anys), i continuarà el 15 de juny amb l’espectacle Colors (conte infantil per xiquets i xiquetes de 3 a 6 anys). El 22 de juny, s’oferirà El tresor de Benimassot (conte infantil per a xiquets i xiquetes a partir de 10 anys). Finalment, el 29 de juny, l’espectacle La colla de Bèrnia (conte infantil per a xiquets i xiquetes de 6 a 9 anys) tancarà aquesta iniciativa cultural i lúdica.

Per a Ricardo Requena, delegat d’aquesta àrea, amb «la nova proposta estival per al públic més jove i les seues famílies, es treballen a la vegada objectius importants com són, un oci cultural i educatiu de qualitat més un ús actiu de la biblioteca infantil municipal». Requena continua afirmant que «aquesta acció és una mostra més de la importància que des de la regidoria any rere any s’aposte per una política per a la infància viva i canviant, amb noves propostes, com aquesta que ara anunciem».

Contacontes-canals

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 − 3 =