La Secretària Autonòmica de Salut Pública avalua la situació sanitària de la Font de la Figuera

L’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, i la regidora de Salut Pública Irene Vila, han mantingut una reunió amb la Secretària Autonòmica de Salut Pública i Sistema Sanitari Públic, Isaura Navarro, per a analitzar l’actual situació respecte a la COVID-19 en el municipi. Navarro ha traslladat informació sobre l’àrea Xàtiva-Ontinyent i Muñoz i Vila li han transmés totes aquelles inquietuds que el veïnat del poble els ha fet arribar en les últimes setmanes.

El Consistori és plenament conscient de la preocupació social que hi ha al voltant del coronavirus. Per això està preparat per a prendre totes les mesures que siguen necessàries per a frenar esta nova onada del virus.

Navarro ha felicitat als representants de l’Ajuntament de la Font de la Figuera per les mesures presses, i els ha encorajat de cara a afrontar unes setmanes complicades.

Davant esta situació l’alcalde, Vicent Muñoz, assegura que el Consistori anirà amb cautela i seguirà totes les recomanacions de la Conselleria. «Els casos han augmentat exponencialment en les últimes setmanes i cal no abaixar la guàrdia», adverteix Muñoz, qui també vol transmetre un missatge de fermesa i serenitat: «Hem de complir estrictament amb les mesures dictades de distància física, mascareta i higiene. Si complim amb açò i amb les normes establertes per la Generalitat, reduirem la cadena de contagi i frenarem esta segona onada com vam fer amb la primera», explica Muñoz.

Un dels reptes més complicats està en controlar i fer complir les mesures sanitàries en el sector de l’hostaleria, per això es redoblaran els esforços en este sentit. També es revisen constantment els plans de contingència actuals de cadascuna de les activitats extraescolars per a garantir la seguretat de tots i totes.

Per últim, a la reunió s’ha tractat de quina forma es poden replantejar les activitats de cara a Nadal perquè complisquen amb la normativa COVID establerta per la Generalitat.

No hay comentarios

Dejar respuesta