El Lluís Alcanyís comença la segona fase de l’Estudi de SeroPrevalencia de Covid19

Contribuint a la realització de la segona fase de l’Estudi de SeroPrevalencia de Covid19, el Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ha posat en marxa una central de crides amb personal administratiu de l’Hospital Lluís Alcanyís.

El seu treball consistix a contactar amb les famílies que van participar en la primera fase per a citar-los als seus corresponents centres de salut on el personal d’infermeria prendrà les mostres per a seguir amb l’estudi d’àmbit nacional que impulsa el Ministeri de Sanitat.

En concret es tracta de localitzar i citar a 24 famílies de sis poblacions del nostre Departament els membres del qual, havent acceptat prèviament la participació, acudiran novament al seu centre a realitzar-se una analítica en sang.

Les poblacions que participen en aquest estudi són Quatretonda, La Pobla del Duc, Llutxent, Ontinyent, Canals i L’Alcúdia de Crespins.

Este estudi ha sigut posat en marxa pel Ministeri de Sanitat en col·laboració amb l’Institut de Salut Carles III, els Servicis de Salut de les comunitats autònomes i l’Institut Nacional d’Estadística per a conéixer millor les característiques de l’epidèmia de COVID-19 a Espanya.

No hay comentarios

Dejar respuesta