La Sant Silvestre d’Ontinyent recaptarà fons per a l’associació de Donants de Sang Sant Vicent de Paúl

Associacions i grups juvenils se sumaran a una cursa que ja és referència a les comarques centrals i on s’espera rondar per primera volta els 3000 participants

La Cursa Sant Silvestre Solidària d’Ontinyent recaptarà fons enguany per a l’associació de Donants de Sang Sant Vicent de Paúl, i espera rondar per primera volta els 3000 participants. La cursa, organitzada per la regidoria conjuntament amb els clubs d’atletisme locals, tindrà lloc divendres 30 de desembre, a partir de les 20:00 hores, al seu recorregut habitual amb punt de partida a la Plaça Major, i inclourà regals per a tots els participants i sorteigs.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, i el President de l’Associació de Donants de Sang, Jesús Bordera, presentaven ahir la cursa en una roda de premsa en el Centre de Salut de l’Avinguda d’Albaida, on tenia lloc una donació de sang.
Borrell explicava que “volem fer un reconeixement a la gran tasca que fan les persones que donen sang a Ontinyent, i hem dispost tot per a més a més fer-ho en una edició en la que volem tornar a batre el rècord de participants”, assenyalava.

Si l’edició anterior va superar per primera volta els 2000 participants (2100, en una edició a benefici de l’associació ANIMA contra el càncer), enguany la participació confirmada de diverses associacions i grups juvenils locals fa que s’espere superar amplament esta participació. Jesus Bordera posava de relleu que “Ontinyent és un referent en donacions de sang, enguany hem tornat a superar les 2000 donacions, i volem agrair el gest de l’Ajuntament, del regidor d’Esports, que és donant de sang habitual, i de les empreses col·laboradores que faran possible esta cursa”, manifestava.

L’eixida comptarà a més a més amb una novetat comptant amb la col·laboració de l’empresa Lurbel, que celebra el seu 25 aniversari: cada participant rebrà un globus roig d’heli que representa una gota de sang, soltant-se tots al moment de l’eixida “que sense dubte va a ser més espectacular que mai”, avançaven. Óscar Borrell recordava que els dorsals es poden adquirir ja a l’ajuntament, el poliesportiu, la piscina coberta, diverses tendes d’esports locals i en altres espais disposats per l’associació, sempre al preu d’1 euro.

No hay comentarios

Dejar respuesta