La ruta Entre Comarques recorre la Llosa de Ranes

El passat dissabte, la Llosa de Ranes va rebre la visita de les rutes turístiques «Entre Comarques», un programa on participen les comarques de la Vall d’Albaida, la Ribera Alta i Baixa, la Safor, la Costera i la Canal de Navarrés.
En esta visita, que va començar a les 16:30 hores, els visitants que van acudir van poder recòrrer els racons més interessant de la Llosa de Ranes.

Van ser rebuts per Mati Vidal, la nostra bibliotecària que, com en tantes altres ocasions, va exercir de guia turística i els va explicar amb tot luxe de detalls la història del nostre poble.

L’Església de la Nativitat de la Nostra Senyora, el paratge de l’Ermita del Calvari, les diferents fonts que tenim al poble, el Museu Etnològic Casa del Pou o el Pavelló Municipal d’Esports, van ser alguns dels llocs que els participants en la ruta van poder descobrir. La visita va acabar a la fàbrica de formatges Jamesa, reconeguda amb diversos premis nacionals i internacionals, on els assistents van poder gaudir d’una degustació dels seus productes.

No hay comentarios

Dejar respuesta