La remodelació del cementeri de La Granja de la Costera es decidirà en una consulta popular

L’Ajuntament d’aquesta localitat ha decidit que siguen els veïns els que decidisquen de quina forma es duu a terme l’ampliació del cementeri municipal, una actuació d’“especial urgència”, atès que en l’actualitat queden ja pocs nínxols disponibles, i que es podrà executar gràcies a una ajuda de la Diputació de València, que destinarà 37.000 euros al projecte.

Aquesta ajuda se sumarà a una altra de 124.000 euros per a la remodelació de l’avinguda Diputació, situada a l’entrada del poble, amb la qual la Corporació provincial dóna compliment al compromís que es va aconseguir amb La Granja de la Costera en l’anterior legislatura però que mai es va arribar a complir.

Sobre la primera d’aquestes actuacions, la remodelació del cementeri, l’alcalde de la localitat, Carlos Garrido, ha explicat que hi ha sobre la taula dues possibilitats, que són les que se sotmetran a la consulta popular. Una d’elles contempla replantejar l’interior del recinte per a construir els nous nínxols en la part central, la qual cosa, segons Garrido, podria eliminar la visibilitat i sensació d’amplitud que ara té. L’altra passaria per realitzar un annex al cementeri actual, per a açò el consistori hauria d’adquirir els terrenys adjacents.

Garrido ha avançat a més la intenció de l’ajuntament de completar la remodelació, que s’espera que estiga acabada per a l’estiu, amb la creació d’una zona d’aparcament exterior per a vehicles.

No hay comentarios

Dejar respuesta