Canals es reuneix amb el diputat d’ajudes europees

Representants de Canals es reuneixen amb el diputat d’ajudes europees: El Regidor d’Hisenda, Toni Orea i el de de Promoció Socioeconòmica i 1r Tinent d’Alcalde, Ricardo Requena, han visitat la Diputació de València amb la finalitat de reunir-se amb el diputat d’ajudes europees, Bartolomé Nofuentes.

En aquesta reunió, s’han tractat assumptes relacionats amb les polítiques municipals existents al voltant de la creació de treball, la promoció dels llocs de treball i el plantejament d’ajudes i beques per a la incorporació en el món laboral dels joves graduats.

En aquest sentit, Canals s’ha afegit al programa de la Dipu de “Beques Post”, i durant les pròximes setmanes dos accions veuran la llum des del departament de Promoció Socioeconòmica de l’Ajuntament de Canals. Per una banda, amb fons provincials, una beca per a tirar endavant un projecte ambiciós adreçat a la modernització i informatització del procés administratiu local; i per altra, i amb fons propis, tres beques per a que durant 1 any, tres joves puguen formar-se i posar en pràctica els seus coneixements en les àrees concretes de transparència i participació, promoció i desenvolupament local i cultura i arxiu municipal.

Orea i Requena van traslladar a Nofuentes la necessitat d’accedir a algun tipus d’ajuda o subvenció per part de l’Administració Provincial.

Els regidors canalins també van visitar la Diputada de Joventut, Isabel García, per informar-la sobre les accions novedoses que s’estan duent a terme a la localitat en aquesta delegació. Per finalitzar, se li va demanar ajuda concreta per a poder realitzar a Canals cursos per a joves que no sols els formen sinó que els oferisquen una possibilitat de treball en les àrees formades, la diputada es va comprometre a estudiar-ho.

No hay comentarios

Dejar respuesta