La regidoria de Medi Ambient premia l’escola Gozalbes-Vera de Xàtiva

Set escoles de Xàtiva han participat en el concurs de reciclatge de paper que organitza la delegació de gestió de residus de la Regidoria

Aquest matí la regidora de Medi Ambient, Pilar Gimeno, acompanyada de la gerent de Grupo Ortiz, Balbina Casas, ha fet entrega del premi del Primer Concurs Escolar de Reciclatge de Paper, UTE Edificis Xàtiva i l’Excm. Ajuntament de Xàtiva, a l’escola Gozalbes-Vera. El concurs, instrumentat dins de les millores del contracte de neteja d’edificis, premia amb 1.000€ anuals destinats a l’adquisició de material escolar l’escola que més quantitat de paper recicle durant el curs.

Amb aquest concurs, la regidoria pretén donar instruments a les escoles per tal de complementar la seua tasca educativa i conscienciadora sobre la importància del reciclatge i l’economia circular per al Medi Ambient.

Les escoles que han participat són, segons el rànquing per nombre de quilos acumulats i nombre d’alumnes del centre: Gozalbes-Vera (344,98kg), Martínez Bellver (173, 3kg), Pla de la Mesquita (66, 92), Taquígraf Martí (129, 47kg), Attilio Bruschetti (110, 47kg), Jacint Castanyeda (44,3kg) i Teresa Coloma, que va abandonar la competició.
En breu s’iniciarà la segona edició del concurs amb l’esperança que més escoles decidisquen participar-hi.

Gimeno, que ha agraït la participació de l’escola i ha felicitat alumnat i professorat pel premi obtingut, ha aprofitat l’avinentesa per animar-los a participar en la segona edició del concurs i els ha recordat que «tan important és reciclar i reutilitzar el paper i altres recursos, com fer-ne un ús responsable i reduir el seu consum sempre que siga possible.»

No hay comentarios

Dejar respuesta