La regidoria de Medi Ambient de Canals visita la EcoFira

La regidora de Medi Ambient, Mai Castells, i el tècnic de la mateixa àrea, Toni Simón, van estar ahir en la EcoFira que va obrir amb nombroses innovacions per al medi ambient.

Aquesta és la Fira Internacional de Solucions Mediambientals i l’Energia que va obrir ahir les portes a la Fira de València amb 64 empreses que exposaven innovacions de diferents firmes i marques que treballen en aquest sector.

Aquest esdeveniment va rebre una gran afluència de professionals que no van voler perdre’s aquesta cita amb l’objectiu de buscar solucions per als processos de recollida, tractament i gestió de residus, i altres assumptes d’interés per a l’administració pública i mediambiental.

Mai Castells, regidora de Medi Ambient, ha tornat molt satisfeta d’aquesta visita ja que, tal com ha explicat, «vam poder compartir idees i projectes interessants per al nostre poble que de segur poden repercutir de manera molt positiva sobre el medi ambient». A més, ha afegit que «també vam debatre sobre energia i medi ambient amb Francisco Javier Quesada, Secretari Autonòmic de Medi Amient i Canvi Climàtic; Joan Piquer, Director General de Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental; i Vicent Munyoz, Vicepresident del Consorci de Residus».

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × cuatro =